PSIXOKORREKSIYA TAMOYILLARI: PSIXOKORREKSIYA ISHLARINI TASHKIL ETISHDA INDIVIDUVAL YONDASHUV - Mo'minova Hilola Kibriyoyevnа, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Psixologik  xizmat.  Psixokorreksiya  darsligi  ta’lim  tizimida faoliyat  yuritadigan  psixologning  faoliyati  mazmuni  haqida  talabalarga  bilim  va ko’nikmalar  berishga  qaratilgan.  Unda  psixologning  turli  muassasalardagi faoliyatlarining  asosi  bo’lmish  korreksion  ishlariga  urg’u  berilgan.  Darslikda psixokorreksiya  tamoyillari,  korreksion  faoliyat  olib  boruvchi  psixologlarga qo’yiladigan  talablar,  korreksion  dasturlarga  qo’yiladigan  talablar,  psixokorreksiya metodlari,  ontogenetik  taraqqiyot  psixokorreksiyasi,  shaxslararo  munosabatlar psixokorreksiyasi kabi jihatlar keng yoritilgan.