ODAM GENETIKASINING OʻZIGA XOS TOMONLARI VA TADQIQOT METODLARI - Ashurova Madinaxon Tursunboy qizi; Yoʻldashev Abduvali Alisher oʻgli (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada odam genetikasi haqida tushuncha, uning o’ziga xos tomonlari, uni o’rganishdagi qiyinchiliklar hamda odam genetikasini o’rganishdagi metodlar haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan.