THE IMPORTANCE OF LEARNING ENGLISH IN TODAY’S WORLD - O'rinova Mariyam Olim qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  bugungi  globallashuv  davrida  ingliz  tilini o‘rganishning  ahamiyati  tahlil  qilinadi.  Ingliz  tilining  xalqaro  muloqot  vositasi sifatidagi o‘rni, ta’lim va ilm-fan sohasidagi roli, shuningdek, kasbiy rivojlanish va zamonaviy  texnologiyalardan  foydalanishdagi  ahamiyati  yoritib  beriladi.  Maqolada ingliz  tilini  bilish  insonning  shaxsiy  va  professional  rivojiga  qanday  ijobiy  ta’sir ko‘rsatishi misollar orqali asoslab berilgan.