PEDAGOGIK ETIKA VA O‘QITUVCHI-O‘QUVCHI MUNOSABATLARI - Abdullajonova Shaxnoza Qudratovna; Iminjonova Ruxshona Tursunboy qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu maqolada pedagogik etikaning mohiyati, uning ta’lim jarayonidagi o‘rni hamda o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi munosabatlarning pedagogik, psixologik va axloqiy jihatlari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim jarayonida o‘qituvchining kasbiy etikasi, kommunikativ madaniyati va shaxsiy fazilatlari muhim omil sifatida tahlil qilingan. Maqolada o‘qituvchi-o‘quvchi munosabatlarini samarali tashkil etish yo‘llari ham ko‘rsatib berilgan.