MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM VA TARBIYA JARAYONLARINI KREATIV YONDASHUV ASOSIDA TASHKIL ETISHDA RAHBARNING O‘RNI - Шарипова Рохатой Абдувахобовна (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  ta’lim  va tarbiya jarayonlarini kreativ yondashuv asosida tashkil etish masalalari keng yoritilgan. Ayniqsa,  rahbarning  innovatsion  fikrlashi,  pedagogik  jamoani  boshqarishdagi  roli hamda  ta’lim  jarayoniga  zamonaviy  metodlarni  joriy  etishdagi  ahamiyati  tahlil qilinadi. Shuningdek, bolalarda ijodiy fikrlashni rivojlantirishda samarali usullar va boshqaruv strategiyalari ko‘rib chiqiladi.