MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI RAHBARLARI VA XODIMLARI DOIRASIDA KREATIV YONDASHUVLAR ASOSIDA BOLANI TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH - Qambarova Nafisaxon Alimjanovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Bolada kreativlik sifatlarini rivojlantirish jarayonining umumiy mohiyatini to‘laqonli anglash uchun dastlab “kreativlik” tushunchasining ma’nosini tushunib  olish  lozimdir.  Ushbu  maqolada  maktabgacha  yosh  davridagi  bolalarning estetik  tafakkurini  rivojlantirishda  kreativ  yondashuv  haqida  so‘z  yuritiladi. Shuningdek mustaqil fikrlashga o‘rgatish muhokama qilingan.