DIFFERENSIAL YONDASHUV ASOSIDA DARSLARNI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI - Otajonova Shaxnoza Iqboljon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  differensial  yondashuv  asosida  darslarni  tashkil  etishning zamonaviy  pedagogik  texnologiyalari  ilmiy  jihatdan  tahlil  qilinadi.  Hozirgi  ta’lim tizimida  o‘quvchilarning  individual  xususiyatlarini  hisobga  olish  dolzarb  masala hisoblanadi.  Shu  bois  differensial  yondashuv  ta’lim  jarayonini  samarali  tashkil etishning  muhim  vositasi  sifatida  qaraladi.  Tadqiqotda  interfaol  metodlar,  axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va kompetensiyaviy yondashuv asosida differensial ta’limni  amalga  oshirish  yo‘llari  o‘rganildi.  Natijalar  differensial  yondashuv o‘quvchilarning  bilimini  mustahkamlash  va  mustaqil  fikrlashini  rivojlantirishda samarali ekanini ko‘rsatdi.