7–8 YOSHLI O‘QUVCHILARGA INGLIZ TILINI O‘RGATISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNI INTEGRATSIYA QILISHNING PEDAGOGIK STRATEGIYALARI - Musallamova Marjonaxon Bunyodjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  tadqiqotda  boshlang‘ich  sinf  (7–8  yosh)  o‘quvchilarining  ingliz  tili darslarida zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan (AKT) foydalanish samaradorligi  o‘rganiladi.  Maqolada  raqamli  o‘yinlar,  interaktiv  platformalar  va multimedia  vositalarining  bolalarda  chet  tilini  o‘zlashtirish  motivatsiyasiga  ta’siri tahlil  qilinadi.  IMRAD  standarti  asosida  olib  borilgan  ushbu  tahlil  7–8  yoshli bolalarning  psixofiziologik  xususiyatlariga  mos  keluvchi  texnologik  integratsiya modelini taklif etadi.