GENLARNI SUNʼIY SINTEZ QILISH VA REKONBINANT K-DNK LAR ORQALI TRANSFORMATSIYA QILISH - Odiljonova Dilshodaxon Jasurbek qizi,; Yo’ldashev Abduvali Alisher o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya: Ushbu maqolada gen muhandisligi rivojlanish tarixi, X. G. Korana tomonidan  asos  solingan  sunʼiy  gen  sintezi  va  zamonaviy  rekonbinant  k-DNK texnologiyalarining oʻrni tahlil qilindi.