XULQ-ATVORNING PSIXOFIZIOLOGIK ASOSI - Mohinur Avazbekova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation: Xulq-atvorning psixofiziologik asosi insonning ruhiy va jismoniy holati  o'rtasidagi  murakkab  aloqalarni  o'rganadi.  Ushbu  maqolada  xulq-atvorning psixologik va fiziologik omillari, ularning o'zaro ta'siri va inson rivojlanishidagi roli ko'rib chiqiladi.