TA'LIM TASHKILOTLARIDA ALOHIDA YORDAMGA MUHTOJ BOLALARNI TA'LIM OLISHINI QO'LLAB QUVVATLASH - Ashurova Maftuna To‘ychi qizi,; Dilnoza Olimova, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  ta'lim  tashkilotlarida  alohida  yordamga  muhtoj  bolalarning ta'lim olishini qo'llab-quvvatlashning ahamiyati, usullari va pedagogik yondashuvlari yoritilgan. Shuningdek, inklyuziv ta'lim jarayonida o‘qituvchilarning roli, individual yondashuv  va  zamonaviy  metodlardan  foydalanish  zarurligi  haqida  so‘z  yuritiladi. Maqola alohida yordamga muhtoj bolalarning jamiyatga moslashuvi va ta'lim sifatini oshirishga qaratilgan.