HAYOT GO‘ZAL: YASHASH UCHUN 1001 SABAB - Azimova Nilufar Sharipovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  hayotning  qadri,  yashash  motivatsiyasini shakllantiruvchi omillar va insonning psixologik bardoshliligi (resilience) masalalari tadqiq  etiladi.  Muallif  hayot  go‘zalligini  anglashni  neyrofiziologik  jarayonlar  va shaxsiy rivojlanish kontekstida tahlil qiladi. Maqola insonning murakkab vaziyatlarda ham hayotdan ma’no topish mexanizmlarini yoritib beradi.