INKLYUZIV TA’LIM O’QUVCHILARIGA NISBATAN SOG’LOM O’QUVCHILARNING O’ZARO MUNOSABATLARINING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Xolmamatova Zaynab,; Karkarayeva Ismigul, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Inklyuziv  ta’lim  imkoniyati  cheklangan  yoki  maxsus  ehtiyojli bolalar  ta’lim  tarbiyasi  masalasi  bugungi  kunda  davlat  siyosati  darajasiga ko’tarilmoqda. Tanganing ham ikki tomoni bo’lgani singari inklyuziv ta’limga jalb qilingan o’quvchilarga sog’lom bolalarning fikrlari va his tuyg’ularini o’rganish va ularga  maxsus  ehtiyojli  bolalarga  nisbatan  samimiy  munosabatlarini  shakllantirish muhim ahamiyat kasb etadi.