O‘QUVCHILARDA KREATIVLIK QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Mirzaliyeva Saodat Raximjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur  maqolada  o‘quvchilarda  kreativlik  qobiliyatini  rivojlantirishning psixologik  asoslari,  samarali  usullari  hamda  ta’lim  jarayonida  ijodiy  fikrlashni shakllantirish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, o‘qituvchi va psixologning kreativlikni rivojlantirishdagi roli tahlil qilinadi.