FARZAND TARBIYASIDA OTA-ONALARNING MUHIM VAZIFALARI HAMDA OILADAGI PSIXOLOGIK MUHIT - Matasimova Farzona Raxmatillaevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada farzand tarbiyasida ota-onalarning asosiy vazifalari, oiladagi psixologik muhitning bola rivojlanishiga ta’siri hamda sog‘lom tarbiya uchun zarur shart-sharoitlar yoritiladi. Shuningdek, ota-onaning tarbiyaviy yondashuvi va oilaviy muhitning farzand shaxs sifatida shakllanishidagi o‘rni tahlil qilinadi.