DARS INTIZOMIGA SALBIY MUNOSABATDA BO‘LGAN BOLALARGA TA’SIR ETISH USULLARI - Jumaniyozova Nargiza Sharipboyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur  maqolada dars intizomiga salbiy  munosabat  bildiradigan o‘quvchilar bilan  ishlashning  psixologik  sabablari  va  samarali  ta’sir  etish  usullari  yoritiladi. Shuningdek, o‘qituvchi va psixologning hamkorligi asosida muammoni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi.