KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH BO‘YICHA OTA-ONALARGA PSIXOLOGIK TAVSIYALAR - Elmurodova Aziza Ahmadovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  farzandlarni  kasb-hunarga  yo‘naltirish  jarayonida  ota-onalarning psixologik roli, to‘g‘ri yondashuv usullari hamda bolalarning qiziqish va qobiliyatlarini qo‘llab-quvvatlash yo‘llari yoritiladi.