ULUG’BEK HAMDAMNING “OTA” ROMANIDA OILAVIY QADRIYAT VA MAS’ULIYAT MUAMMOSI - Esanova Sabrina Zavqiddin qizi; Teshayeva Mexrangiz Jamshid qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonaviy o‘zbek adabiyotining yirik vakili Ulug‘bek Hamdamning “Ota” romanida oilaviy qadriat va mas’uliyat muammosi kabi tushunchalarining badiiy talqini tadqiq etiladi.