TOʻLA DIFFERENSIAL TENGLAMALAR VA UNGA KELADIGAN TENGLAMALAR - Asadullayeva Soniya,; Jo‘rayeva Feruza Baxtiyor qizi,; Asadullayeva Soniya O‘rol qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya:  Ushbu  ishda  to‘la  differensial  tenglamalarning  nazariy  asoslari, ularning  mavjudlik  shartlari  va  yechish  usullari  bayon  etilgan.  Shuningdek,  to‘la differensial  ko‘rinishga  ega  bo‘lmagan  tenglamalarni  integrallovchi  ko‘paytuvchi yordamida ushbu ko‘rinishga keltirish usullari batafsil tahlil qilingan. Mavzu doirasida amaliy misollar ko‘rib chiqilgan.