MAKTABLARDA O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH ISHLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH - Gulmurodova Aziza Lapasovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktablarda o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirish ishlarini samarali  tashkil  etishning  psixologik-pedagogik  asoslari,  zamonaviy  yondashuvlari hamda bu jarayonda maktab, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati yoritiladi.