MAKTABDA PSIXOLOGIK XIZMATNING IJOBIY IMIDJINI YARATISH - Umaraliyeva Surayyo Mamarasul qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  maktabda  psixologik  xizmatning  ijobiy  imidjini shakllantirishning  ahamiyati,  unga  ta’sir  etuvchi  omillar  hamda  amaliyotda qo‘llaniladigan samarali usullar yoritiladi. Shuningdek, psixologning kasbiy faoliyati, muloqot  madaniyati  va  jamoa  bilan  hamkorligi  orqali  ishonchli  muhit  yaratish masalalari tahlil qilinadi.