YOSH DAVRLARIDA BOLALAR PSIXOLOGIYASINING SHAKLLANISHI - Djoraboeva Surayyo Abduholikovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  bolalar  psixologiyasining  yosh  davrlariga  xos  shakllanish bosqichlari, har bir davrning o‘ziga xos psixologik xususiyatlari hamda rivojlanishga ta’sir  etuvchi  omillar  yoritiladi.  Shuningdek,  tarbiya  va  ta’lim  jarayonida  yosh xususiyatlarini inobatga olishning ahamiyati tahlil qilinadi.