OʻSMIRLAR ORASIDA ZOʻRAVONLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Toshmuhammadova Marxabo Abduhalim qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘smirlar  orasida  zo‘ravonlik  holatlarining  kelib  chiqish sabablari, psixologik omillari hamda ularni oldini olishning samarali yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, maktab, oila va ijtimoiy muhitning bu jarayondagi roli tahlil qilinadi.