BOLALARDA KUZATILADIGAN DEVIANT XULQ-ATVORNING PSIXOLOGIK TALQINI - Yakubova Sadoqat Husanboyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarda deviant xulq-atvorning mohiyati, uning psixologik sabablari  hamda  yuzaga  kelish  omillari  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  deviant  xulq-atvorni aniqlash, oldini olish va bartaraf etishning psixologik usullari yoritiladi.