OʻQUVCHILAR TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISH MASALALARI - Xudoynazarova Zaynab Normoʻminovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilarda  tafakkurni  shakllantirish  jarayoni,  uning psixologik  asoslari  hamda  ta’lim  jarayonida  fikrlashni  rivojlantirishning  muhim usullari  yoritiladi.  Shuningdek,  o‘quvchilarning  mustaqil  va  tanqidiy  fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishning dolzarb masalalari tahlil qilinadi.