PEDAGOGLARDA KREATIVLIKNI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Umarova Naima Olimovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  pedagoglarda  kreativlikni  rivojlantirishning  zamonaviy psixologik  usullari,  ularning  kasbiy  faoliyatdagi  ahamiyati  hamda  innovatsion yondashuvlar orqali ijodiy fikrlashni shakllantirish masalalari yoritiladi.