STRESSNI BOSHQARISH MODELI - Ergasheva Eʼtibor Baxtiyorovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  stress  tushunchasi,  uning  kelib  chiqish  sabablari  hamda stressni  boshqarishning  zamonaviy  psixologik  modeli  yoritiladi.  Shuningdek, shaxsning  emotsional  barqarorligini  ta’minlash  va  stressli  vaziyatlarga  moslashish usullari tahlil qilinadi.