OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA GIYOHVANDLIKNI OLDINI OLISH - G'offorova Gulchehraxon Abdumannon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilar  o‘rtasida  giyohvandlikning  kelib  chiqish sabablari,  uning  psixologik  va  ijtimoiy  oqibatlari  hamda  oldini  olishning  samarali yo‘llari  yoritiladi.  Shuningdek,  profilaktik  ishlarning  maktab,  oila  va  jamiyatdagi ahamiyati tahlil qilinadi.