UNLI VA UNDOSH TOVUSHLARNI O'RGATISHDA ORFOGRAFIK MASHQLARNI TASHKIL ETISH - Abdumannobova Gulbaxorxon Ismoil qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Maqolada unli va undosh tovushlarni o'rgatish jarayonida orfografik mashqlarni tashkil  etishning  nazariy  va  amaliy  jihatlari  ko'rib  chiqiladi.  Ushbu  mashqlarning o'quvchilarning  savodxonligini  oshirishdagi  ahamiyati,  to'g'ri  yozish  ko'nikmalarini shakllantirishdagi o'rni tahlil qilinadi.