FARHOD VA SHIRIN DOSTONIDAGI OBRAZLARNING QIYOSIY TAHLILI - Temirova Ruxshona Rustam qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqola  Alisher  Navoiyning  ijodi  haqida  qisqacha ma’lumot  va  uning  qalamiga  mansub  ’’  Xamsa’’sining  ikkinchi  dostoni  bo’lmish ’’Farhod  va  Shirin’’dostonidagi  obrazlarning  qiyosiy  tahliliga  bag’ishlanadi.Bu maqolada ijodkor va obrazlar haqida qisqacha ma’lumot berib o’tiladi.