MAKTAB O’QUVCHILARI ORASIDAN “KORREKSION GURUH”GA KIRUVCHI O’QUVCHILARNI ANIQLASH VA ULAR BILAN ISH TASHKIL ETISH - Xo'shboqov Muxiddin Ravshanovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  maktab  o’quvchilari  orasidan  “Korreksion guruh”ga  kiruvchi  o’quvchilarni  aniqlash  va  ular  bilan  samarali  ish  tashkil  qilish bosqichlari haqida fikrlar keltirilgan.