DINIY TARBIYA-PSIXOLOGIK BARQARORLIK NEGIZIDIR - Xoʻjayeva Dilorom Otanazarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya:  Bu  maqolada  ta’limda  tarbiyaviy  jarayonlarga  alohida  e’tibor qaratilishi lozimligi va tarbiyani mustahkamlovchi fikr mulohaza va takliflar yoritilgan