MAKTAB O`QUVCHILARI VA O’QITUVCHILARIGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO'RSATISH SAMARADORLIGI - Astanova Gullola Asatullayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Muallif ushbu  maqola   orqali    maktabdagi   psixologlarning   ish    faoliyati,   ularning    rejadagi    mashg’ulotlari   va   maktab   hayotidagi   amaliyotchi  psixologlarning   o’rni   xaqida   batafsil   yoritib  o’tadi.