O‘QITUVCHI VA O‘QUVCHI O‘RTASIDAGI EMOTSIONAL MULOQOTNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Amirova Nodira Shamshiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  o‘qituvchi  va  o‘quvchi  o‘rtasidagi  emotsional muloqotning mohiyati, uning psixologik asoslari hamda ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ijobiy emotsional muloqotning o‘quvchilarning motivatsiyasi, o‘z-o‘zini baholash jarayoni va shaxsiy rivojlanishiga ta’siri tahlil qilinadi.