TEXNIKA VA UNING ZAMONAVIY ISHLAB CHIQARISHDAGI ROLI - Otayeva Aziza Muxammadovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  texnikaning  jamiyat  hayotidagi  o‘rni,  uning ishlab chiqarish jarayonlariga ta’siri va zamonaviy texnologiyalar yordamida ishlab chiqarish samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, avtomatlashtirish, robototexnika va sun’iy intellekt tizimlarining sanoatdagi ahamiyati tahlil qilingan.