ГАЗОБЛОКДАН ТИКЛАНГАН ТАШҚИ ТЎСУВЧИ КОНСТРУКЦИЯНИНГ ИССИҚЛИК ҲИМОЯСИНИНГ ҲИСОБИ. - С.А. Ходжаев,; Абдирайимов Ю.М, (TADQIQOTLAR, 2025)
Aннотация: Мақолада кўп қаватли уйларни барпо этишда қўлланилаётган деворбоб ва иссиқлик изоляцияловчи  материаллар (газоблок ва базалт толаси асосидаги  минерал  пахта  плиталар)  асосидаги  ташқи  тўсиқ конструкцияларининг иссиқлик техникасининг ҳисоби келтирилган.