O‘ZBEKISTON IQLIM SHAROITLARIGA MOS KELADIGAN TASHQI TO‘SUVCHI KONSTRUKSIYALARINING OPTIMAL YECHIMLARI - Abdirayimov Yusufbek Murod o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada O’zbekiston iqlim sharoitlariga mos ko’p qavatli turar-joy binolarining tashqi to’suvchi konstruksiyalarining optimal yechimlari va tashqi to’-suvchi  konstruksiyalarda  gazobeton  bloklari  va  bazalt  tolasi  asosidagi  plitalardan samarali foydalanish to’g’risida so’z boradi.