БИНО ВА ИНШООТЛАРДА ИНШООТЛАРДАГИ МЕЬЁРИЙ ИҚЛИМ КЎРСАТГИЧЛАРИНИ ЯРАТИШДАГИ ИШЛАР - Ходжаев С.А,; Сайдазимов М.Р,; Абдирайимов Ю.М, (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Мақолада Республикамизда кенг миқёсда қурилаётган бино ва иншоотларда энергиясамарадорликни таьминлаш, энергиясамарадор қурилиш материаллари ва хонада оптимал экологик муҳитни таьминлаш бўйича айрим хулосалар ҳақида сўз боради.