MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MASHGʻULOTLARIDA TARBIYALANUVCHILARNING NUTQINI O‘STIRISH NAZORAT QILISH VA TASHKILLASHTRISH - Normirzayeva Shaxnoza Xoshimovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  mamlakatimizda  maktabgacha  ta’lim  tizimini  yanada takomillashtirish va nutq madaniyatini rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar, boshqaruv ta’lim sifatini nazorat qilish va boshqarishtashkil qilish xususida fikr bayon etilgan.