O‘SMIR YOSHDAGI O‘QUVCHILARDA AGRESSIYA VA UNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI - Xalimova Muattarxon Rustamjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. O‘smirlardagi agressiya nafaqat pedagoglar va psixologlar, balki butun  bir  jamiyat  uchun  birmuncha  o‘tkir  muammolardan  biri  hisoblanadi.  Inson hayotining ijtimoiyiqtisodiy sharoitlari, hayotning yuqori ritmi, shaharlarning zichligi, ortib borayotgan axborot vositalari insonlar psixik holatiga o‘z ta'sirini ko‘rsatmoqda.