SOLIQ SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA KPI TIZIMINING ROLI - O.X.Maxmudov,; M.N.Orziqulova, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada soliqtizimining davlat iqtisodiyotidagi o’rni va uning  samaradorlihini  oshirishda  KPI  tizimining  ahamiyati  yoritilgan.  Maqola  KPI tizimining soliq organlarida qo’llanilishi, korrupsiyani kamaytirishdagi roli haqida so’z yuritilgan.