BUGUNGI KUNDA ZO‘RAVONLIKKA QARSHI KURASHISHNING QONUNIY ASOSLARI - Azimova Nilufar Djobborovna,; Rejabbayeva Umida Abdulxamidovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  bugungi  kundagi  dolzarb  muommo zo’ravonlikka chek qo’yishdagi davlat siyosati va qonunchilikdagi yangiliklar haqida fikrlar yoritilgan