OʻQITUVCHI KASBINING PSIXOLOGIK QIYINCHILIKLARI - Boboxonova Shohida Qosimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘qituvchi  kasbida  uchraydigan  psixologik  qiyinchiliklar, ularning  sabablari  hamda  pedagog  faoliyatiga  ta’siri  yoritiladi.  Shuningdek,  ushbu muammolarni bartaraf etishning samarali psixologik yo‘llari tahlil qilinadi.