SHARQ MUTAFAKKIRLARINING BOLA TARBIYASI HAQIDAGI PSIXOLOGIK FIKRLARI - Mamasodiqov Bahromjon To'lanboy o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda Sharq mutafakkirlarining bola tarbiyasi haqidagi qarashlari, ularning  psixologik  g‘oyalari  hamda  tarbiya  jarayonida  shaxs  rivojlanishiga  ta’siri yoritiladi.