STRESSNI PSIXOLOGIYADA OʻRGANILISHI VA BARTARAF ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Jabborova Fotima Toshpo'latovna; Saparova Dilfuza Kuatbayevna; Abdiazizova Muxlisa Abdumajit qizi; Gapparova Shoira Mamarajabovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda stress tushunchasining psixologiyada o‘rganilishi, uning kelib chiqish sabablari hamda zamonaviy sharoitda stressni bartaraf etish usullari yoritiladi.