PSIXOLOGIYANING VUJUDGA KELISHI - Xo’jayev Avazxon Bozorovich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda psixologiya fanining shakllanish tarixi, uning falsafa va tabiiy fanlardan  ajralib  chiqishi  hamda  mustaqil  ilmiy  yo‘nalish  sifatida  rivojlanishi yoritiladi.