OʻQUVCHILARDAGI QIZIQISHLARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Eshbekova Sanobar Kabulovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  o‘quvchilardagi  qiziqish  tushunchasi,  uning  psixologik xususiyatlari, shakllanish bosqichlari hamda ta’lim jarayonidagi o‘rni yoritiladi.