JAMIYATDA PSIXOLOG SHAXSINING SHAKLLANISHIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Joʻrayeva Jumagul Maxkamovna,; Ramazonova Dildora Subhonovna,; Sayliyeva Maxfuza Ne‘matovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  jamiyatda  psixolog  shaxsining  shakllanishi  jarayonida uchraydigan dolzarb muammolar, ularning sabablari hamda zamonaviy yechim yo‘llari yoritiladi.