INKLUZIV TA’LIM JAROYONIDA OILA, MAKTAB HAMKORLIGI, JAMOATCHILIKNING O’RNI - G.M.Gaipova,; Kenjayeva Sevara Ro’zimboy qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada maktabda inklyuziv ta’lim olayotgan o’quvchining ota-onasi bilan olib boriladigan ishlar xususida so’z boradi Jumladan bu borada ota-onalar klubini tashkil etish va o’quv seminarlar uyishtirish maqsadga muofiq ekanligi haqida so’z yuritiladi Ota-onalar bilan ishlashning funksiyalari va ish usullari xususida batafsil fikr yuritiladi