OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA QIZIQISHLARINI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Ashuraliyeva Munojatxon Abduraximovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilarda  kasb-hunarga  qiziqishni  shakllantirish  va rivojlantirishning  psixologik  asoslari,  samarali  usullari  hamda  ta’lim  jarayonidagi ahamiyati yoritiladi.